Cum aleg persoana sau firma cu care sa-mi optimizez site-ul ?

SEO

Gabriel Bratu

Cum aleg persoana sau firma cu care sa-mi optimizez site-ul ?

1. Pe baza de referinte de la cunoscuti sau clienti
2. Pe baza de consultanta

Daca v-ati propus sa comparati oferte, ati inceput cu stangul. SEO este un serviciu sensibil, va poate distruge site-ul. Daca nu intelegeti SEO, alegeti consultanta si nu testele pe site-ul vostru. Preturile difera in functie de servicii, implicit serviciile ieftine includ servicii inexistente sau ieftine.

SEO nu este ieftin, pentru ca este un cost pe termen lung, iar daca competitia alege sa investeasca in SEO, sau numarul de competitori creste, investitia voastra in SEO creste, deci nu este o investitie ieftina.

In acelasi timp nu este scump, pe acelasi premise de mai sus. SEO este scump doar daca site-ul vostru nu genereaza conversii sau nu va ofera rezultatele dorite, iar dupa caz, daca costurile nu au produs rezultatele dorite = ati platit pentru nimic.

De aceea recomandarea mea este sa alegeti dintre cele 2 variante = recomandarea unui cunoscut, care are rezultate foarte bune cu o agentie sau persoana, sau dupa caz consultanta.

Cereti mai multe oferte si optati pentru un serviciu de consultanta. Consultantul va sfatuieste sa alegeti o anumita persoana, companie si ulterior verifica lunar rezultatele serviciilor si ofera solutii.